OVA LIMITIRANA PONUDA VIŠE NIJE DOSTUPNA

Prati nas jer uskoro predstavljamo novi kvartalni tretman!

Poznato je da šećer šteti zubima, potiče debljanje i dijabetes. No, vrlo malo ljudi zna da previše šećera također oštećuje kožu te je jedan od glavnih uzroka preranog starenja kože, akni, rozaceje i ekcema. Destruktivni biokemijski proces koji polagano zašećeruje vašu kožu naziva se glikacija. Posljedice ovog teško izgovorljivog fenomena moguće je izbjeći – korištenjem visoko kvalitetnih antioksidansa koji će aktivno djelovati na posljedice glikacije – oksidativni stres i stvaranje slobodnih radikala.

REVIDERM OPC proizvodi već su više od 20 godina bestselleri – s razlogom! Revolucija koju su napravili u njezi i zaštiti kože od stresa i slobodnih radikala još uvijek traje. Odnedavno je REVIDERM OPC obitelj obogaćena za dva nova proizvoda – anti-glycation OPC concentrate i OPC Fluid forte – koje koristimo u novom AntiOx Fresh tretmanu.

Novi AntiOx Fresh tretman – radikalna zaštita od starenja

Osnovu tretmana čine:

1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem (prema tipu kože)

2. Enzimatski piling uz Enzyme peeling liquid + Enzyme peeling paste

3. Mikrodermoabrazija

4. OXY II step

5. OXY III step

6. Anti-glycation OPC concentrate

7. Hydrolage maska

8. OPC fluid forte

9. Secret foundation serum skin finish

Zablistaj uz pomoć OPC-a - najjačeg antioksidansa na tržištu

OPC je skraćeni naziv za "oligomeric procyanidin” - najsnažniji antioksidans na dermokozmetičkom tržištu koji dolazi samo iz REVIDERM laboratorija.

Čak 18 puta jači od Vitamina C, djeluje na slobodne radikale na koži koji ubrzavaju procese starenja.

Iznimno do kraja godine, ovaj aktivni sastojak uklopljen je u naš AntiOx Fresh tretman.

REVIDERM OPC proizvodi koje koristimo u koraku završne njege

Uz standardni OPC antioksidans, preparati koje koristimo u koraku završne njege dodatno su obogaćeni Vitaminom C, Vitaminom E i hijaluronom te predstavljaju pravu vitaminsku bombu za kožu lica.

anti-glycation OPC concentrate

Koncentrat aktivnih sastojaka koji osim OPC-a sadrži i ekstrakt japanske šljive te francuskog morskog bora, poseban je po tome što ne sadrži lipide te je iz tog razloga pogodan za apsolutno sve vrste kože. Za kožu s izraženim, vidljivim kapilarama ovaj je koncentrat pun pogodak.

Dodatno sprječava stvaranje hiperpigmentacijskih mrlja i neprirodnog žutila kože te poboljšava strukturu kože i elastičnost krvnih žila.

OPC fluid forte

Ovaj fluid predstavlja sjajan dodatak dnevnoj rutini, idealan je za osobe koje ne vole osjetiti težinu na koži, već traže teksture s niskim udjelom lipida koje će vlagom obogatiti i nahraniti kožu te se istovremeno brzo upiti. Iz tog je razloga ovaj fluid najbolja varijanta njege za mješovitu kožu, a posebno je učinkovit u kombinaciji s anti-glycation OPC concentrate.

Osim što štiti kožu od preuranjenog starenja, osigurava joj dodatan boost volumena i elastičnosti s dodatkom hijalurona.

AntiOx Fresh - jedinstven tretman jer koristi formulacije i proizvode čiji je osnovni sastojak OPC antioksidans iz REVIDERM laboratorija - ujedno i najjači antioksidans na tržištu.

VIŠE NIJE DOSTUPNO