retA special

Specijalna REVIDERM njega po tvojoj mjeri

Kada je riječ o očuvanju ljepote i zdravlja kože, retA special tretman iz REVIDERMA predstavlja pravu revoluciju jer su dovoljna 3 tretmana u rasponu od 3 mjeseca kako biste prethodno navedene probleme u velikoj mjeri riješili!

Vrijeme je za REVIDERM retinole

Ono što čini REVIDERM retinole posebnima je njihova nježna formula koja neće iritirati ili oštetiti vašu kožu. Sve naše klijentice koje su koristile REVIDERM retinole, osjetile su razliku. Rezultati korištenja su glatka, svježa i blistava koža - bez neželjenih nuspojava.

Visoko kvalitetna njega zrele kože s REVIDERM potpisom

Novi kvartalni tretman iz REVIDERMA kreiran je kako bi pružio vrhunsku njegu kože i visoko kvalitetan anti-ageing pristup. retA tretman je namijenjen svim tipovima kože, posebno zreloj koži kojoj je potrebna svježina, regeneracija i dubinska hidratacija, s naglaskom na ujednačavanju tena.

Koraci tretmana:

1. Čišćenje lica odgovarajućim čistačem

2. Enzimatski peeling

3. REVIDERM mikrodermoabrazija

4. REVIDERM ultrazvuk 10 min + contour lift ormula

5. skin rejuvenation mask

6. retA serum i/ili retA cream

Što klijenti mogu očekivati?

Uz kombinaciju naprednih tehnologija, kao što su mikrodermoabrazija i ultrazvuk, te snagu REVIDERM Retinola, retA special tretman nudi brzu transformaciju kože.

Nakon tretmana koža će izgledati zaglađeno uz vidljiv lifting efekt. Naglašene bore bit će ublažene, a hiperpigmentacijske mrlje, post-upalne hiperpigmentacije i staračke pjege vidljivo reducirane. Dodatno, koža će na dodir biti meka, elastičnija te dubinski nahranjena i regenerirana.

Proizvodi koje koristimo u završnom koraku njege

retA serum

retA+ serum koncentrat je visokih performansi za obnavljanje stanica i dubinsko zatezanje tkiva.

Retinoid najnovije generacije aktivni je sastojak visokih performansi koji kombinira intenzivne i trajne učinke protiv starenja s najboljom mogućom kompatibilnošću s kožom.

Vitamin A u serumu osigurava ravnomjernu teksturu kože uz vidljivo smanjenje bora i olakšanje kože, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, osigurava se duboka hidratacija s dugotrajnim učinkom.

retA cream

retA+ cream zaglađujuća je 24-satna krema za poboljšanje otpornosti i elastičnosti kože uz novu generaciju vitamina A.

Krema vidljivo zateže i zaglađuje kožu regulacijom staničnog ciklusa i pojačavanjem kolagena, a vitaminski sastav A-B-C pomlađuje kožu u elegantnoj teksturi sa svilenkastim osjećajem.

Ujednačava ten za svjež i blistav sjaj.

Jedinstveni tretman na tržištu

retA special tretman jedinstven je na tržištu jer kombinira snagu REVIDERM retinola s kvalitetom REVIDERM tehnologije u vidu mikrodermoabrazije i ultrazvuka.

Vrijednost retA special tretmana je 155,00 €, a iznimno do 31.03.2024. biti će dostupan po promotivnoj cijeni 110,00€.

Kontaktirajte nas i naručite se na retA special tretman kojim ćete vašu umornu kožu vratiti u život!

Ostavite poruku

Radno vrijeme

Pon - Pet 07:00 - 21:00h

Sub 09:00 - 14:00h

Lokacija

Cernička 19

10000 Zagreb, Hrvatska

Telefon: +385 1 3011 580

Kontakt informacije